Antislip

Antislip

Antislip aangebracht op oplegger voor zwaar transport. Handmatig opgeruwd gecoat met flexibele PU coating en vol ingestrooid met korund. Daarna geseald met UV beschermende coating.

Antislip vloer oliehandel

Sterk aangetaste trailer vloer van een oliehandel. Schoongemaakt met sterk alkalische reiniger, handmatig opgeruwd en gecoat met flexibele PU coating. Daarna vol ingestrooid met korund voor de antislip en deze afgeseald met een chemisch bestendige PU coating voor olie houdende vloeistoffen.

Antislip trailer vloer

Truck trailer houten vloer behandeld met antislip. Vloer opgeruwd en daarna flexibile PU coating aangebracht. Vol ingestrooid met korund korrels en afgeseald met UV beschermende PU coating.

Antislip producten opslag

Chemische producten opslag is behandeld met de primer Resichem 503 SPEP en daarna gecoat met Resichem 511 UCEN en ingestrooid met aluminium oxide.

Antislip olieraffinaderij

In een olieraffinaderij anti slip aangebracht op de neuzen van de metalen trappen. Het oppervlak van hevig vervuild met olie en het oppervlak was alleen met een oplosmiddelhoudende reiniger schoon te maken. Resimac 104 Metal Repair fluid XF werd aangebracht en ingestrooid met korund. Ca. 1000 treden zijn op de site behandeld.

Antislip veerpont

Scheepsdek en oprijweg van een Veerpont zijn gestraald en gecoat met Resichem 507 DWPU en daarna vol ingestrooid met aggregaat. Dit systeem kan zeer zwaar verkeer aan tot op 65 ton, vrachtwagens en auto’s.

TOEPASSINGEN

  • Filter Repairs

  • Pump Repairs

  • Heat Exchanger Repair

  • Rudder Repair Solutions
  • Abrasion and Wear Resistant Materials

BROCHURE